BETALING ENKAKEUKENS

Betalingsmogelijkheden

Alle prijzen die op de site vernoemd staan zijn inclusief BTW tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:


Via onze webwinkel:

* iDEAL

* Betalen bij aflevering (zie verder onderaan voor meer informatie)

* Paypal betaling

NB. Wij accepteren geen creditcardbetalingen via onze webwinkel.


iDEAL

U plaatst een bestelling in onze webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode iDEAL en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Betalen bij aflevering

U heeft gekozen voor een betaling bij aflevering. U betaalt de totaalbedrag bij de aflevering aan de bezorgers op het moment dat u het product(en) ontvangt. Zorgt er dus voor dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de bezorgmedewerker langs komt.

Eenmalig administratiekosten bij rembours betalingen zijn €12,50.

Paypal:

Met PayPal kun je heel simpel online betalen. PayPal zorgt ervoor dat consumenten met behulp van enkel een e-mailadres en een wachtwoord, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen doen.

Let op:

Bestellingen onder betalen bij aflevering worden niet op zaterdag afgeleverd.

Bent u niet thuis als de bezorg medewerker langskomt, of heeft u het bedrag niet bij de hand, dan neemt de bezorg medewerker het pakketje weer mee naar de magazijn, en wordt een nieuwe afspraak voor de levering gemaakt. Betalingen via rembours zijn alleen mogelijk binnen Nederland. Alle leveringen worden als exclusief montage geleverd.