Keuken collectie

ONZE KEUKENWERELD

Als u zich nu of in de nabije toekomst wilt richten op de aankoop van een keuken, zoekt u van te voren de juiste inspiratie, betrouwbare informatie en een professioneel keuken adviseur en leverancier. Met ons actuele keuken collectie bieden wij u veel inspiratie en ideeën die u helpen bij de verwezenlijking van uw droomkeuken. Wij tonen u keukens in de meest verschillende maten en uitvoeringen. Klein of groot, modern of klassiek, praktisch of stijlvol voor elke smaak is er een perfecte, individuele oplossing. En met onze nieuwe kleuren, decortypes en fronten wordt het plannen van een keuken puur inricht plezier. Ontdek de veelvoud van onze huidige keukencollectie en de daarin te vinden vormgevingsopties. Onze keukenwerelden combineren uw persoonlijke wensen met het allerbeste op het gebied van kwaliteit, comfort, functionaliteit en design. Of uw keuken nu bestemd is voor koken, genieten of gebruikt wordt als ontmoetingsplek, onze keukens bieden uw leven meer ruimte.

Met het nieuwe programma LASER breidt Enka Keukens de collectie uit met fronten met laser gelaste kant. Daarmee wordt in een van de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van kanttechnologie toegepast. De lasertechniek zorgt voor een optische nul voeg tussen kant en het basismateriaal van het front. Esthetisch verlies door zogenaamde “vuile voegen” behoort nu tot het verleden. LASER staat voor topoptiek en topkwaliteit.

Color Concept.
Kleuren roepen een stemming op, scheppen en sfeer en onderstrepen de eigen levensstijl. Juist in de keuken vormt het samenspel van kleur, vorm en materiaal een bron van inspiratie en creativiteit. Spelen met contrasten. Houdt u van een harmonisch op elkaar afgestemd kleurconcept? Of voelt u meer voor kleuraccenten met ons Color Concept? Met open stellingen, nisbekledingen, werkblad kanten, panelen of schuifdeurkasten in moderne uni-kleuren.

Het Color Concept biedt veel ruimte voor vormgeving, wanneer het om gerichte kleuraccenten in de keuken gaat. Naast de vier Color Concept kleuren: Curry, Oranje, Varen en Petrol, kunt u ook combinaties kiezen uit 17 korpus kleuren in andere uni-kleuren en houtdecors.

Landhuis keuken

Greeploze keuken

Moderne keuken

klassieke keuken