Een nieuwe woning verdient een mooie, functionele keuken. Met Enka Keukens bent u verzekerd van de specialist op het gebied van keukens. Door onze jarenlange ervaring, is Enka Keukens de juiste keuze voor uw project! Uiteraard zorgen we ervoor dat alles vakkundig wordt geregeld van aankoop tot levering en eventueel montage.

De lange termijnwinst

Wij zijn ervan bewust dat samenwerken zorgt voor een lange termijnwinst. Hieronder verstaan wij niet alleen de opbrengst van een gerealiseerd project maar ook vertrouwen winnen, betrokkenheid tonen, werkgelegenheid creëren, verbeteren van de leefomgeving en het ontstaan van langdurige partnerrelaties. Een werkwijze die past bij het profiel van Enka Keukens

Wie een geschikte projectpartner zoekt die u optimaal kan adviseren bij uw nieuwbouwproject komt al gauw uit bij Enka Keukens.

Met onze kennis en kunde in het leveren en plaatsen van projectkeukens kunnen wij u namelijk alle zorg uit handen nemen. Daarbij staat u als klant centraal. Dat merkt u al zodra u een van onze showrooms binnenloopt.

We nemen u stap voor stap mee in het hele proces, van schets tot oplevering van de projectkeukens.

We maken een individueel ontwerp en een uitvoeringsplan op maat, geheel volgens uw wensen.

We helpen met de meerwerklijsten en technische tekeningen, we meten het geheel exact na en monteren de projectkeuken netjes af, eventueel met aangepast leidingwerk.

Natuurlijk houden we u in elke fase van het traject op de hoogte van de status. Want een tevreden klant is het enige wat voor ons telt. De combinatie van onze kwaliteitsproducten, deskundige adviezen en bekwame montagedienst zorgt ervoor dat ook aannemers en projectontwikkelaars al jaren een beroep op ons doen. Tot volle tevredenheid van alle partijen.

Bij Enka Keukens zorgen wij dat uw keuken naar uw eigen voorkeur gemaakt word.

  • Keukens in zorinstellingen (ook voro invalide en/of minder valide mensen)
  • keukens op binnenvaartschepen of andere scheepskeukens (maritieme sector)
  • keukens voor huurwoningen woningcoörperaties
  • keukens voor de retail: winkels en winkelpanden
  • keukens voor villaparken of vakantieparken
  • keukens voor kantoorpanden
  • keukens in (vakantie)woningen in het buitenland

Bovenstaand is voor Enka Keukens een bekende weg. Ook het renoveren van keukens is een specialiteit van Enkakeukens. Zelf de artist impressions voor het project kunnen wij voor je verzorgen.

Wil je gemakkelijk en snel een keukenvoorstel voor jouw project. Inclusief tekeningen, specificaties en totaalprijs (inclusief montage door eigen team)? Vraag dan nu een voorstel aan.

Aanvraag inzake

Nieuw of renovatie

Land

Schatting aantal keukens

Naam bedrijf / Organisatie *

Aanhef

Voorletters

Tussenvoegsel

Achternaam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

E-mail adres *

U kent ons via
via mond tot mondvia eerdere aankoop bij Enka keukensvia een advertentievia een mailingvia social media

Termijn aanvraag
OrientatiefaseBinnen nu en 3 maandenBinnen nu en 6 maandenBinnen nu en 1 jaar

Vraag / Opmerking

Ik wil graag nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsbrief